Meer resultaten voor opleiding coach

 
opleiding coach
De NLP Coach opleiding van de NLP Academie NLP voor coaches.
Module 4: Excellent coachen met NLP 2 dagen. In deze module leer je NLP technieken specifiek toepassen in coaching, We gaan in op gespreksvaardigheden en leer je een aantal interessante nieuwe coachingstechnieken. Tevens ga je nadenken hoe je jezelf kunt presenteren als coach. De NLP Coach opleiding bestaat uit 4 modules en de opleiding begint altijd met de NLP Practitioner. Simultaan, indien passend, kan ook de hypnose module worden gevolgd omdat hier geen voorkennis van NLP voor nodig is. De andere modules kunnen pas worden gevolgd als de NLP Practitioner is afgerond. Je begrijpt dat de NLP Coach opleiding dus echt maatwerk is en volledig kan worden afgestemd op jouw wensen en beschikbare tijd. Neem dan ook contact met ons op om het programma te bespreken wat bij jou past. DOOR DE MODULAIRE AANPAK IS DE NLP COACH OPLEIDING MAATWERK. NEEM CONTACT OP OM JE PROGRAMMA SAMEN TE STELLEN. De NLP Academie vindt het belangrijk dat theorie en praktijk op elkaar aansluiten.
Basisopleiding Horse Assisted Coach Groots Puur met Paardenkracht. OPLEIDEN TRAINEN COACHEN. Opleidingen, specialisatiestudies en verdiepingsmodules voor paardencoaches in Nederland en België.
Wie zijn wij. Horse Assisted Coach opleiding. 2-daagse studie Pony Power voor Kids. 2-daagse studie Paardenkracht voor Pubers. 2-daagse studie Paardenkracht voor Teams. Wie zijn wij. Horse Assisted Coach opleiding. 2-daagse studie Pony Power voor Kids. 2-daagse studie Paardenkracht voor Pubers. 2-daagse studie Paardenkracht voor Teams. Horse Assisted Coach opleiding. Basisopleiding Horse Assisted Coach. De basisopleiding Horse Assisted Coach is een modulaire jaaropleiding voor mensen die een opleiding tot Paardencoach willen volgen. In de opleiding tot Horse Assisted Coach maakt Groots Puur met Paardenkracht gebruik van de TOP coachmethode. De TOP-coachmethode staat voor T ien belangrijke basisprincipes voor coaching, het O ntwikkelen van de coachee op een oplossingsgerichte manier, en het P aard dat de functie van assistent of co-coach vertegenwoordigt tijdens een coachsessie. De opleiding Horse Assisted Coaching is bedoeld voor mensen die graag met mensen en paarden werken, die mensen willen helpen in veranderingsprocessen en daarbij een passende opleiding willen volgen. De opleiding staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling., het ontwikkelen van coachvaardigheden en leren hoe het paard daarbij als assistent kan worden ingezet.
Coaching SBM.
Stap 2: de coaching. Tijdens de coachingsessies gaat u dieper in op de stappen die u kunt en wilt zetten om uw doel te bereiken. Talenten worden ontleed en gestimuleerd, hindernissen bekeken en overwonnen. Een goede coach luistert, stimuleert u op uw eigen ritme, gaat concreet te werk en geeft u een stevige basis om verder te blijven groeien. Een personal coach is een absolute must voor wie op korte termijn een maximaal resultaat wil bereiken. De 7 voordelen van coaching. Intensief en doeltreffend. Volledig op maat. Resultaat op korte termijn. Op maat van uw agenda. In de door u gekozen taal. Op een door u gekozen locatie. Welke coaching biedt SBM aan? Leiderschap en people management. Marketing en salescoaching. Communicatie en samenwerking. Stress management en burn-out. Persoonlijke groei en ontwikkeling. Coaching bij technische of ICT implementatie. Het gebruik van de computer thuis en op het werk is enorm verschillend. Aan het woord is Rik Holvoet, IT-manager bij Bekaert Textiles. Het bedrijf uit Waregem doet daarom een beroep op SBM om alle medewerkers te upgraden naar dezelfde kennis van vooral Excel en Outlook. Computerkennis" is uitermate belangrijk. Bovendien werd de basisfilosofie van ons bedrijf opgenomen in de opleiding.
Arcturus NLP-Opleiding, Loopbaanbegeleiding en coaching, In-Company.
NLP Master Practitioner in blokken. In de NLP Master Practitioner, het 2de jaar van de NLP opleiding, leer je de keuzevrijheid in je denken, voelen en gedrag op nog diepere niveaus te verankeren en te verbreden. Bekijk de verschillende mogelijkheden tot deelname op het overzicht van de opleidingen. Lees meer Specifieke vraag? De nieuwe mens. Een spectrum van bewustzijnsniveaus als leidraad tot hogere ontwikkeling. Meesterschap in Soevereiniteit, liefde en Authenticiteit. Startdatum 18 maart 2021. De nieuwe mens Schrijf je in. Stairway to heaven. Een training in het herkennen van de verschillende bewustzijnsniveaus bij jezelf en de ander. Startdatum 13 september 2021. Lees meer Schrijf je in. NLP Taal als liefde. Taal kan helen en taal kan verzieken. Hoe kom je tot een ecologisch en verbindend taalgebruik. Start 31 mei 2021. Lees meer Specifieke vraag? Loopbaanbegeleiding, coaching, counseling en therapie. Onze coaches, therapeuten en Eric Schneider helpen je graag verder met professionele begeleiding one-to-one, rekening houdend met de geldende veiligheidsmaatregelen.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
Datums en prijzen. De Directe Emotionele Release methode: online cursus. Begeleiding voor particulieren. 6-daagse Geluksmeter-training voor leidinggevenden. Schrijf je in. Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent. Opbouw van de coaching opleiding. Datums en prijzen. GRATIS Introwebinar 3: Het autoriteitsthema. Overzicht thema's, processen en interventies. Gecertificeerde Live The Connection Coaching Opleiding. 6-daagse Opleiding tot Gelukscoach. Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent. Opbouw van de coaching opleiding. Datums en prijzen. GRATIS Introwebinar 3: Het autoriteitsthema. Overzicht thema's, processen en interventies. De opleiding beslaat 36 dagdelen van 3u, dus in totaal 18 lesdagen. De opleiding is opgebouwd uit 4 modules van elk 9 dagdelen, dus 45, lesdagen. De modules kunnen apart gevolgd worden, maar hoeven wel in volgorde opgenomen te worden. Wat is coaching? Het woord coaching wordt gebruikt als verzamelnaam voor elke vorm van begeleiding van anderen in hun zelfontplooiing, innerlijke groei en bewustwording, met het oog op het vergroten van de communicatieve, mentale, emotionele en spirituele intelligentie.
Rouw en trauma coach Toscanzahoeve. Facebook. Instagram. LinkedIn. Pinterest. Twitter. YouTube. Facebook. Google. Instagram. LinkedIn. Twitter. YouTube.
De opleiding rouw en traumacoach worden bevat 5 stappen, met telkens verschillende modules, die je op jouw tempo en in jouw volgorde kan volgen. Zo stem je de opleiding af op jouw agenda en budget! Coaching en communicatie. Rouw en trauma coaching. Stage en eindwerk. De verschillende modules per stap, data en prijzen kan je terugvinden in het overzicht van de beroepsopleidingen. Na elke module krijg je een certificaat van aanwezigheid. Na je stage en/of eindwerk over een onderwerp naar keuze, krijg je een diploma. Al was de leerstof niet altijd even makkelijk, je gaf die op een heel passionele, interessante en interactieve manier. Je aanpak maakte de training licht verteerbaar en gewoon heel leuk. Maar goed dat het aanbod ruim genoeg is, zodat je steeds een excuus hebt om meer lessen te volgen! Je hebt de keuze.: Je kan meteen aan de slag. Wil je je verder specialiseren? Word bijvoorbeeld specialist in kruiden, sociale media, burn out coaching, dierenspiegel, coach., Waarom kies je voor ons?
Opleiding Life Coach Connected Living 2021 Agape Academy body, mind spirit.
De opleiding 2020 is volzet. Aanmelden voor de opleiding die in 2021 start, kan via mail: info@agapebelgium.be. Deze 4-jarige Life Coach opleiding onderzoekt op welke manier spiritualiteit een aanvulling kan zijn voor coaching/psychotherapie en omgekeerd. Steeds meer mensen zoeken naar een manier om meer verbinding te maken met zichzelf, de ander en de natuur.
Opleiding burn-out coach www.cbtra.be.
Voorkennis is niet noodzakelijk. Maar een basiskennis of ervaring op gebied van psychologie of sociologie of een achtergrond als coach hebben is zeker een voordeel. Wegens de coronamaatregelen is de opleiding voorlopig gelimiteerd tot maximum 4 cursisten! Bedrijven: 2400 excl.BTW excl.BTW. Particulieren: 1939 incl. Neem contact met ons op voor meer info. Michel De Belder. Geeft training in.: Assertiviteit en zelfvertrouwen. Meer weerbaarheid op werkvloer. Stressmanagement en relaxatietechnieken. Preventiebeleid en arbeidsveiligheid. Geeft advies en coaching in.: Kwaliteit en ISO 9001 Gecertificeerd Lead Auditor.
Kyno-Coach Academie voor hond en mens.
Ten noorden van Antwerpen en net op de Nederlandse grens bij Roosendaal ligt onze leslocatie te Essen. Tussen Gent en Brussel ligt onze leslocatie in Erpe-Mere en tussen Antwerpen en Brussel ligt onze leslocatie te Duffel. Zo vind je steeds een opleiding dichtbij!
MINDFUL RUN coaching and training Opleiding Kindercoach.
De opleiding duurt 2 dagen van 1000: uur tot ongeveer 1600: uur en wordt gehouden in Leuven Hoveniersdreef 116, 3001 Heverlee. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. De 2 daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen. Na het praktijk examen krijg je een certificaat. Dan ben je een gecertificeerde Mindful Run 4 kids Coach en je kan te werk gaan over heel België.
Opleiding kindercoach Het Vrolijke Stekje.
In onze tweejarige praktijkgerichte opleiding twee keer 12 lesdagen, maar ook mogelijkheid om enkel het eerste jaar te volgen tot kind en oudercoach krijg je van ons zeer veel technieken aangereikt om kinderen en ook hun ouders te gaan begeleiden. Na het volgen van het eerste jaar ben je al een volwaardig kindercoach en kan je zelfstandig kinderen, jongeren en hun ouders gaan begeleiden. Je beschikt na het volgen van dit jaar in de eerste plaats over een zeer brede kennis over kindercoaching en in de tweede plaats heb je ook jezelf verrijkt als mens en als coach.
Academy Better Minds at Work.
Voor meer info over ons Better Minds Coaching centrum, klink hier. Better Minds Academy biedt je de mogelijkheid om expertise op te bouwen in coaching, door middel van een basisopleiding 6 dagen waarin je de basisvaardigheden van een professionele coach ontwikkelt. Om je van daaruit verder te specialiseren in Veerkracht Coach stress en burn-out, Mentaal Kapitaal Coach, Loopbaancoach en Organisatie Coach. Creëer zelf je pad om de coachexpertise te ontwikkelen die jij ambieert. Professionals die reeds over coachcompetenties beschikken, kunnen instromen in de verschillende specialisaties. Nieuw tijdens COVID-19! Deze crisis creëert diverse uitdagingen en mogelijkheden. Aan de ene kant ervaren vele mensen financiële stress en aan de andere kant beseffen velen dat dit hét moment is om je bij te scholen en/of meer expertise op te doen. Maar hoe rijm je die twee? Om hieraan tegemoet te komen biedt de Better Minds Academy nu opleidingen aan die je in 4 schijven kan betalen. Gevolg: meer expertise en dat zonder in één klap de financiële druk te ervaren. Contacteer ons voor de mogelijkheden. Basisopleiding Better Minds Coach. Mentaal Kapitaal Coach. Focus Positieve psychologie in de praktijk. Kies een categorie. Opleiding: veerkracht coach stress burn-out Limburg Monoton Schippersstraat 19, 3500 Hasselt.

Contacteer ons