Zoeken naar massage

 
massage
Ayurvedische massages: eeuwenoude wijsheid Boventoon.
Een echte Ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie, dewelke een zeer kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel. Diepe ritmische bewegingen. Typisch voor de Ayurvedische massage, zijn de grote bewegingen die de diverse lichaamsdelen met elkaar verbinden.
Massage Olie kopen bij Holland Barrett.
Om het beste uit onze website te halen heb je het volgende nodig: JavaScript. Alle moderne browsers ondersteunen JavaScript. Waarschijnlijk moet je alleen even een instelling wijzigen om dit aan te zetten. Kijk bij: Hoe zet je JavaScript aan in je browser.
Massage at Work Stoelmassage Teambuilding.
Bodybalance2energy-massage.
Een ontspannende, Zwarte Tantra of Rode Tantra gegeven door Tantrikas Scorpio, Joy, Ariana en Angolina. Een Energetische Kum-Nye Tantra of Zwarte Tantra massage., gegeven door Scorpio of Patrick. Voor de dames bieden we een ontdekkende sessie met Yoni eitjes in edelsteen gecombineerd met een Tantra massage.
Wellness en Spa Treatments Waer Waters.
Je kan kiezen uit een breed gamma aan deugddoende massages. Destress Massage 40min 6600, / p.p. Ontspannende massage van de rug, schouders, hoofd en gelaat. Massage Etoile 40 min 6100, / p.p. Massage van hoofd, handen en voeten. Lichaamsverzorging 40min 7350, p.p.
Lichaamsbehandelingen Massages Les Thermes de Spa.
Ze stimuleren de bloedsomloop en de werking van de inwendige organen. De massageoliën van het SULTANE DE SABA gamma laten u reizen in een universum waar al uw zintuigen aangesproken worden. MASSAGE ONDER EEN REGENGORDIJN. Athletics nutri onspannende massage. Cold Stones Massage.
niya.
massage-collage 6 Katrien Oosterlinck Programma Cultuurhuis de Warande.
Zet je zintuigen op scherp en ontdek elkaar tijdens deze interactieve massage voor jong en iets ouder. Sluit je ogen. Regen tokkelt op je hoofd, handen kneden je schouders, een slang glijdt zigzag over je rug, je arm wordt uitgeknepen als een tube tandpasta.
LastMinute Sauna: LastMinuteSauna en Beauty Zoek Privé Sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes.
Meer centra Antwerpen. Meer centra Brabant Brussel. Meer centra Henegouwen. Meer centra Luik. Massage Enkel of Duo Massage.: Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanningbeweging, of trilling manueel of met mechanische hulp op de zachte weefsels van het lichaammet, inbegrip van de huid, spieren, bindweefsel, pezen, ligamenten, gewrichten, lymfevaten, organen van het maag darmstelsel en reproductief systeem.
Massage voor Iedereen HomeHome Massage voor Iedereen.
Aangepast aan de noden van de cursist. Deze tekst is niet zichtbaar. Workshops en Opleidingen. Massage bij kanker. Massage voor mensen met een beperking. Massage bij Senioren. Massage en aromatherapie bij dementie. Massage en aromatherapie bij palliatieve zorgen. Mantelzorgers en vrijwilligers.
Massage Beauty Alle Massage Beauty centra op Relaxy.be Relaxy.be.
Deze relaxerende massage omvat het volledige lichaam en wordt gegeven zoals u het graag heeft hard, zacht of middelmatig. Maak uw keuze of wensen kenbaar aan de masseur of masseuse en kom volledig tot rust tijdens de Oriëntal relax massage.
Zin in een ontspannende massage? Man zegt nietsvermoedend Het Nieuwsblad.
Enthousiast zei hij ja, maar Matthew had geen flauw idee waarmee hij eigenlijk instemde, toen een masseur hem een massage van de Rode Draak aanbood. Hij dacht dat er een soort religieus ritueel zou worden toegevoegd aan de ontspannende massage, dus hij zag het helemaal zitten.

Contacteer ons