Zoeken naar coaching

 
coaching
Coaching VAPH.
Coaching voor vergunde zorgaanbieders. Het VAPH biedt vergunde zorgaanbieders die een ingrijpende impact ervaren als gevolg van correctiefase 2 de mogelijkheid om in te tekenen op middelen voor een coachingtraject. De coachingtrajecten worden aangeboden in samenwerking met SOM en het Vlaams Welzijnsverbond. In januari 2020 start de tweede correctiefase van de persoonsvolgende financiering voor meerderjarige personen met een handicap PVF. Correctiefase 2 zorgt voor een herverdeling van de beschikbare middelen voor zorg en ondersteuning.
Home Page Quality Coaching.
Quality Coaching is een overkoepelende VZW voor gedreven, gediplomeerde specialisten binnen de sport gezondheidssector. Al onze medewerkers willen bewegers, sporters en sportorganisaties ondersteunen in hun behoeften door sterke service gebaseerd op een combinatie van uitstekende sterke vakkennis, betrokkenheid bij het welzijn van onze klant en oplossingsgericht denken.
Loopbaancoaching Het Coachingatelier.
Loopbaancoaching coach voor de gemeenten Wielsbeke, Zulte, Kruishoutem, Wortegem-Petegem, Anzegem, Deerlijk, Harelbeke, Oostrozebeke. Vraag een intakegesprek aan. Vul onderstaand formulier om een intakegesprek aan te vragen met Lien Waregem. Voornaam Achternaam E-mail Telefoon GSM Telefoon vaste lijn Postcode Opmerking/vraag Privacy. Wij behandelen je gegevens veilig en met respect voor je privacy. Via deze link kan je jezelf informeren over hoe wij omgaan met je gegevens. Wij zoeken coaches/loopbaanbegeleiders.: Het Coachingatelier is op zoek naar gedreven loopbaancoaches/begeleiders. Werk aan je werk!
IVC Inspireren Veranderen Communiceren coachingsopleiding.
Het hart van coaching Creatieve werkvormen voor coaching. Fundamenten voor coachen vanuit de gestaltvisie. Jij wil aan de slag met coaching, of je wil een betere coach worden? Deze reeks modulesHet hart van coaching geeft je de nodige bagage om vanuit de gestaltvisie aan de slag te gaan.
Coaching Voor Mij Bekijk hier de meeste vormen van coaching en lees meer over deze coachvormen.
Interessant voor u? Hoe werkt het? Bekijk hier de meeste vormen van coaching en lees meer over deze coachvormen. Vormen van coaching. Vele vormen van coaching zijn te onderscheiden. Niet alleen de manier van coaching, maar ook het onderwerp waarop je kunt worden gecoacht. Hieronder staat een uitleg van de meeste vormen van coaching. De definitie van coaching. Coaching is eigenlijk een Engelse term maar inmiddels gewoon geheel ingeburgerd in de Nederlandse taal. Een definitie die we terugvinden onder andere op Wikipedia is: Een" coach is iemand die u stuurt, begeleidt en handvatten geeft om uw doel te bereiken. Het is iemand die vertrouwelijk te werk gaat en maatwerk levert om jouw doel te behalen. Een coach heeft de vaardigheden opgedaan door het volgen van opleidingen en cursussen. Er zijn verschillende soorten manieren van coachen, met verschil van aanpak en gebruikte technieken.
Start Alexo Coaching.
The time is now! Alexo Coaching is het coaching-luik van Alexofin, adviserend familiebedrijf dat werd opgericht in 2008. Coaching en Consulting. Teamtraining en assessments op maat. Voor ondernemers en bedrijven. Executive Business Coaching. Groeitrajecten voor teams. Assessments: individueel en 360.
Coaching Met Door Paarden Balans vinden in jezelf.
Onze missie: Elk individu de kans bieden om via coaching met en door paarden te werken aan volledige zelfontplooiing. Registreer je op onze website. Zo kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en je kan ook online je plaatsje reserveren voor onze Events! Coaching Met Door Paarden 2020.
Ingenieurs PROPEL coaching voor en door ingenieurs.
Coachende vaardigheden voor Seniors. Welzijn op het werk. Burn-out Bore-out workshop. Burn-out Bore-out voor Managers. Trainingen op maat. Missie en visie. Erkenningen en kwaliteitsgarantie. Selecteer een pagina. Coaching en training voor ingenieurs. Particulieren en Zelfstandigen. HR en Bedrijven. Burn-out bore-out coaching. Burn-out bore-out workshop. Traject innerlijk leiderschap. Coachende vaardigheden voor seniors. Traject innerlijk leiderschap. Preventie burn-out bore-out. Neem contact op. Particulieren en Zelfstandigen. Burn-out bore-out coaching. Burn-out bore-out workshop. Traject innerlijk leiderschap. Neem contact op. HR en Bedrijven. Coachende vaardigheden voor seniors. Traject innerlijk leiderschap. Preventie burn-out bore-out. goed voor Mens én Organisatie! Een technisch profiel dient vandaag ook over sterke sociale, commerciële, organisatorische en business vaardigheden te beschikken. PROPEL biedt ondersteuning voor de ontwikkeling van deze competenties via coaching en training. Onze PROPEL coaches zijn professioneel en gecertificeerde coaches en zijn ofwel zelf ingenieur/ITer en/of hebben jaren ervaring gewerkt in een industriële of technisch-wetenschappelijke omgeving. Een PROPEL coach heeft de nodige feeling met de werkcontext en vereisten en de nodige kennis en ervaring met bedrijfsuitdagingen in de sector.
Inspirerend Coachen Arteveldehogeschool Gent.
Home Opleidingen Postgraduaat Inspirerend Coachen. Starten in februari mogelijk, de opleiding vindt plaats in Clemenshof Clemenspoort vzw. Je wil coaching inzetten als een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, en communicatie en samenwerking te optimaliseren? Meer ideeën genereren, een andere aanpak ontwikkelen en mensen doen groeien?
Coaching, advies begeleiding Agentschap Innoveren en Ondernemen. VLAIO_start. VLAIO_start. icon-individueel. icon-ingroep. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Zoek de gepaste steun voor je onderneming. Ontdek de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Naar de subsidiedatabank. Coaching, advies begeleiding. VLAIO werkt samen met heel wat experten. Misschien kan je wel coaching, advies of begeleiding op maat gebruiken?
Soul Coaching: verwezenlijk je zielsmissie Happywork.
Als jij HSP bent, zie ik jouw hoogsensitiviteit als een positieve kracht en hou ik er rekening mee bij elke stap van de coaching. Gebruik loopbaancheques voor werkgelateerde Soul Coaching en betaal slechts 80 voor 7 uur coaching. Meer info over loopbaancheques vind je hier.
Coaching Volta.
Onthaal en begeleiding. Peterschapsopleiding in het kader van werkbaar werk. Onthaal van een nieuwe werknemer. Tips voor peters/meters. Vertrek van een werknemer. Werken met goesting. Bij het onthaal van een nieuwe werknemer. Ondersteuning van peter/meters. Werken rond veiligheid. Afscheid nemen van een werknemer. Tips van andere organisaties. Leidinggeven met klasse. Leren om te groeien. Video's: webinars infosessies. HR ondersteuning tools. Onthaal en begeleiding. Nieuwe werknemers hebben nood aan degelijke coaching: ze kunnen veel leren van iemand die hen persoonlijk opvolgt, steunt en bijstuurt waar nodig. Een jongere, nieuwe werknemer laat je daarom in het begin het best een periode meelopen met een ervaren collega of ploegbaas. Meteen leert hij de sfeer en de aanpak van het bedrijf beter kennen. Een oudere, ervaren collega die vlot communiceert, empathisch is en behulpzaam, vormt een uniek aanspreekpunt voor een nieuwe werknemer! Volta organiseert trouwens opleidingen mentor: daarin worden werknemers klaargestoomd om de rol van peter of meter op te nemen en nieuwe werknemers te begeleiden. Werkgevers die in het bedrijf een mentor aanstellen en een mentoropleiding bij ons laten volgen, kunnen beroep doen op een doelgroepvermindering korting op sociale bijdragen die de werkgever moet betalen voor de mentor tot 800 per kwartaal.

Contacteer ons