Resultaten voor stress coach opleiding

 
stress coach opleiding
Over mij Nathalie Dialogisch Professionele coaching loopbaanbegeleiding HR.
Na mijn opleiding Bachelor Toegepaste Psychologie, volgde ik nog een vierjarige opleiding tot integratief psychotherapeute. Omdat ik me constant blijf bijscholen, volgde ik de afgelopen jaren een opleiding tot loopbaanbegeleider en een opleiding tot erkend stresscoach en burn-out coach. Ondertussen heb ik 12 jaar professionele ervaring in het begeleiden van verschillende doelgroepen. Zo werkte ik als HR consultant, trajectbegeleider, career counsellor, psychologisch consulente en integratief psychotherapeute. Ik krijg energie van. Mensen ondersteunen om nieuwe inzichten te krijgen en zo de motor naar verandering in gang zien komen. Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd of diploma. Bij mij kan je rekenen op een persoonlijke aanpak afgestemd op jouw specifieke loopbaanvraag. Vaak voorkomende themas zijn.: Stress en burn-outklachten.
HBO Stress Coach Scheidegger.
035 7 121 992. Coaching en Psychologie. HBO Stress Coach. HBO Stress Coach. Stressfactoren herkennen, voorkomen en wegnemen 1 jaar. Avond, Dag, Zaterdag en E-learning. 12 maanden Duur van de opleiding. Brochure aanvragen Kostenoverzicht Direct inschrijven. bel: 035 7 121 992.
Opleidingen Opleiding Stress en Burn-outbegeleiding www.noloc.nl.
Steeds meer mensen hebben daar last van. Je ervaart dat stress een grote invloed heeft op jouw werk als coach, trainer of begeleider. Je wilt mensen met stress of burn-outklachten effectief coachen. Tijdens de opleiding Stress en Burn-out Begeleiding ontwikkel je vaardigheden om mensen met stress en burn-outklachten te begeleiden naar fysieke en mentale gezondheid.
Opleiding tot stresscoach en burn-out coach Intermediair.nl.
HRD Academy / Opleiding tot stresscoach en burn-out coach. Opleiding tot stresscoach en burn-out coach. Je leert medewerkers of coachees met spanningsklachten effectief begeleiden zodat ze zo snel mogelijk weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen. Je helpt hen dreigende overspannenheid of burn-out te herkennen en te voorkomen. Je leert werkdrukonderzoek uitvoeren en organisaties adviseren over preventie en remediëring van stress en burn-out.
Stresscoach studenten: omgaan met stress en burn-out Tiri Consulting.
Stress en burn-outcoaching. Coaching voor jongeren. Over Els Tiri. Stresscoach voor studenten. Om jeugdigen optimaal te leren omgaan met stress. Studenten die zich goed voelen in hun vel, dat is ons doel! Het zijn niet enkel volwassenen die te maken krijgen met spanning, stress of burn-out.
Workshops Centrum GEA.
Deze kortlopende training reikt inzichten aan in de manier waarop jij je stress niveau onnodig verhoogt. Gerichte oefeningen helpen je om je stress niveau weer te doen dalen, en dat ook zo te houden in woon-en werksfeer. De klemtoon ligt vooral op de praktijk. Ontdek alles over de workshop. Het Japanse woord voor universele levenskracht is Reiki. Deze vorm van natuurlijk genezen is ontstaan in Japan, en bewerkstelligt harmonieherstel fysiek, emotioneel, en mentaal. Reiki wordt ook gebruikt als spiritueel pad naar je diepe kern. Bij Reiki-behandelingen worden de handen het kanaal waardoorheen de universele levensenergie vloeit en de ander aanraakt. Ontdek alles over de Reiki opleiding. Zelf-Integratie is een praktische en gemakkelijk aan te leren methode om in het reine te komen met jezelf en met het verleden. Het afscheid van personen en situaties leer je beter te verwerken, en je krijgt contact met de positieve levenslessen uit het verleden. Gevoelens van spijt, schuld en zelfverwijt worden makkelijker losgelaten. Gea biedt 2 reeksen aan over Zelf-Integratie.: een basisreeks over Zelf-Integratie. een training in Zelf-Integratie voor professionele coaches. Ontdek alles over Zelf-Integratie. postgraduaat energetisch coach in healingtechnieken.
stress-en burn-out begeleiding in Opwijk door een professionele coach.
Naast mijn job als loopbaanbegeleider en mental coach sta ik nog steeds op de tennisbaan. Ik ben dan ook naast het begeleiden van mobiele tennissers gespecialiseerd in het coachen en trainen. Ik hou enorm van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen Deze talrijke verre reizen hebben me dan ook een bredere kijk op het leven gegeven. Ik geloof rotsvast dat inzicht de sleutel is tot persoonlijk geluk! Het is dan ook mijn passie om mensen te helpen meer inzicht te krijgen in hun persoonlijke situatie zodat zij van daaruit kunnen werken naar voldoening, energie en geluk.
Executive coaching coaching voor leidinggevenden Hilde Marien.
Zelfinzicht en zelfvertrouwen. Beter omgaan met verandering. Beter energie een aandachtsmanagement. Meer interne rust en energie. Executive coaching biedt je een traject op maat in alle rust. Het voordeel van een externe coach.: Een externe coach heeft geen eigen agenda of belangen bij de uitkomst van de coaching. Een professionele aanpak. Een open blik: er zijn geen taboes. Alles is bespreekbaar. Aandacht voor alle levensaspecten, zowel professioneel als privé. Persoonlijke no-nonsens aanpak. Preventie van stress, burn-out of bore-out. Cursus: veerkracht voor leiders. Voorkom chronische stress, vergoot je veerkracht. Wie leiding geeft aan anderen investeert in anderen en heeft vaak een brede focus. Je veerkrachtig voelen is hiervoor de basis. Tijdens deze opleiding is er aandacht voor deze basis: zelfkennis en zelfvertrouwen, vastgeroeste belemmerende patronen doorbreken, ruimte voor introspectie en zelfreflectie voor extra energie.
Wat houdt de opleiding burn out coach in? Coach Clinic Opleidingen.
Theorie en praktijkgerichte oefeningen worden afgewisseld. Mentale denken, emoties kunnen voelen en gedrag daarop afstemmen, dat zijn de basispeilers van onze coach formats rond stress burn-out. Ons fundament is een holistisch mensbeeld, waarin lichaam en geest met elkaar verbonden is. We werken in kleine groepen, waardoor er meer interactie mogelijk is en praktijkoefeningen meer feedback opleveren. De opleiding wordt gegeven door Wendy Ceulemans, zelf werkzaam op beide vlakken: in het bedrijfsleven rond stress burn-out en in de privé-praktijk met individuele cliënten. De opleiding wordt geïllustreerd met praktijkvoorbeelden en er is ook ruimte om casussen uit de groep te bespreken. Op basis van een 80% aanwezigheid, wordt er na afloop een certificaat uitgereikt.
Cursus Stress en burn-out coach Laudius Thuisstudies.
Je leert in deze cursus Stress en burn-out coach hoe je anderen eventueel vanuit een eigen praktijk kunt coachen om op een gezonde manier met stress om te gaan en op een goede en verantwoorde manier van een burn-out te herstellen.
stress coach opleiding
Ideaal als je het aanbod in jouw coachingpraktijk wil uitbreiden, of als je snel wil starten als zelfstandig stresscoach. Ook voor mensen die zelf met stress kampen is deze cursus een handig hulpmiddel. Echt iets voor jou! Heb ik voorkennis nodig om deze thuisstudie te volgen? Iedereen kan deze thuisstudie volgen. Je hebt geen voorkennis nodig. Is de thuisstudie praktijkgericht? Ja, aan de hand van voorbeelden, praktijkoefeningen en case studies pas je de leerstof uit de cursus actief toe. Kan ik me na deze thuisstudie nog verder specialiseren? Jazeker, we hebben een ruim aanbod aan cursussen rond het thema Coaching. Check het aanbod, schrijf je in en word coachingexpert! cpAllroundHomeModalText01 5 cpAllroundHomeModalText02. cpAllroundHomeModalText03 Mental Coach Allround cpAllroundHomeModalText04 356 cpAllroundHomeModalText05. Mental Coach Allround. Als Mental Coach help jij mensen hun leven weer in handen nemen. Je ondersteunt bij belangrijke beslissingen en helpt doelen te bereiken. Wil je hier graag je beroep van maken? Dan is deze thuiscursus de weg naar een nieuwe toekomst! Doorheen de verschillende modules van deze opleiding leer je hoe je klanten kan coachen en begeleiden.
Stress en burn-out: burnoutpreventie, coaching en opleidingen in Leuven, Hasselt, Antwerpen, Gent, Maastricht, Turnhout www.cbtra.be.
Stress en Burn-out coach. Home Stress en burn-out. Stress en burn-out. Stress en burn-out coaching. Word zelf een professionele burn-out coach. Bij ons kan u een opleiding volgen om zelf een professionele burn-out coach te worden via dagopleiding en avondopleiding.

Contacteer ons